Qi-guiden

Share

qi-guiden-2015 copy

Qi-guiden – din vägvisare till inre balans och Qi produkterna

Recharge – Hjälper om du är trött och behöver piggas upp eller orka mer. En adaptogen för immunsystemet och som är uppiggande.

VitalizeX – Bevisad ökning av lust och njutning i både kropp och sinne med hjälp av kinesiska örter.

Replenish – När du känner dig trött eller utbränd och behöver fylla på ditt energiförråd. Komplettera då gärna med Recharge på dagen och inta Replenish på kvällen.

Detox – För dig som vill få en nystart genom rensa ut och rena din kropp. Och känna dig betydligt fräschare. Hjälper till med utrensning av levern, njurarna och tarmen.

Relax – För dig som vill varva ner, stressa av och finna inre balans på naturligt vis. Lugna din stress utan att bli dåsig med hjälp av kinesiska örter.

Wellness – Vid förkylningstider. Kinas mest effektiva örter för att få dig upp på benen snabbare.

Transition – För kvinnor mitt i livet. Innehåller örter som används traditionellt i Kina för att återskapa inre balans. Ett fantastiskt kosttillskott för kvinnor som upplever klimakteriebesvär med vallningar.

Share

En reaktion på ”Qi-guiden

  1. […] Men´s health Precious RecoverRelaxReplenish Transition VitalizeX WellnessRechargeQi-kompassenÅterförsäljareHälsobutikerNaturterapeuterKvalitetOm oss « Chinese herbs for inner […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *