Köpvillkor

Share

Qi-elements.se webbshop drivs och sköts av Medveten Hälsa med org. nr 6508107544

Vid frågor kontakta Jeanette Lindblom per email på info@medveten-halsa.se

LEVERANSVILLKOR

Vi skickar alla våra varor med Posten som postpaket eller via brev. Du hämtar ditt postpaketet på närmsta uthämtningsställe.

Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar, men vi reserverar oss upp till 7 arbetsdagar.

PRISER

Samtliga priser är inkl moms.

FRAKTPRISER

Fraktkostnad på minst 79 kr tillkommer på alla beställningar.

Inga andra avgifter tillkommer.

MINSTA ORDER

200 kr

ÅNGERRÄTT

Ångerrätt 14 dagar efter det att varorna är mottagna. Retur sker endast om varan är obrukad. Efter inspektion återbetalas varans kostnad. Kunden svarar för returfrakten.

För att ångerätten skall gälla skall du meddela butiken inom 14dagar på telefon 070-299 18 98 eller via mail info@medveten-halsa.se

REKLAMATIONER

Om paketet är skadat när det levereras ska du reklamera det direkt till budet (Posten) eller ringa till dem. Om paketet är skadat står vi för returfrakten.

Skulle en produkt vara defekt och det inte har med frakten att göra, vänligen kontakta oss på info@medveten-halsa.se för reklamation.

RETURINFORMATION

Vid leverans av felaktig produkt skall detta meddelas inom 3 dagar efter att paketet hämtats ut. Vi står för returkostnaden. Vi hanterar och återbetalar er för en återlämnad försändelse inom 4 dagar från och med att vi mottagit returen.

OUTLÖSTA PAKET

Vi förbehåller oss rätten att debitera dig kostnaderna för returfrakt + administrativ avgift, minst 250 kr vid outlösta paket i de fall varor skickas mot postförskott/efterkrav.

BETALNING – KLARNA Checkout

Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst. En finess med Klarna Checkout är att vi skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Antingen med Klarna faktura eller Klarna konto – eller med kort eller banköverföring. Allt är lika säkert. Om du vill kan du koppla en PIN-kod till Klarna Checkout.

Genom att ange eller efterfråga information i Klarna Checkout godkänner du våra användarvillkor och vår användning av dina personuppgifter enligt vad som framgår nedan. Fullständiga köpvillkor för KLARNA: checkout.klarna.com/140228-ba35e3e/static/legal/swe/sv-se/generic.html

ÅLDERSGRÄNS

Vid postorderköp ska du ha fyllt 18 år. Om du är under 18 år måste du ha målsmans medgivande. Vi har ingen möjlighet att kontrollera och verifiera ålder. Därför ligger ansvaret hos kund och vårdnadshavare.

RESERVATION FÖR FEL OCH PRISÄNDRINGAR

Vi förbehåller oss rätten att i efterhand korrigera priser, produkttexter och bilder som angivits felaktigt i annonser eller i webbutiken. Vi reserverar oss även mot prisjusteringar som förändrade priser från våra leverantörer, valutaförändringar, lagerförändringar och ev. tekniska fel i webbshopen.

PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar aldrig ut dina ifyllda personuppgifter. Vi hanterar och återbetalar er för en återlämnad försändelse inom två dagar från och med att vi mottagit returen.

Share